Kennisontwikkeling en ‘work hard, play hard’ zijn twee belangrijke pijlers binnen Adaptif. Daarom organiseren wij Local Office Day’s, bij ons ook wel bekend als de LOD’s. We hebben verschillende LOD’s: inhoudelijke LOD, fun LOD en dé buitenland LOD. Bij de inhoudelijke LOD’s wordt door middel van kennissessies en workshops de kennis van medewerkers verbreed. Daarnaast hebben we de Fun LOD. De naam zegt het al, de fun LOD richt zicht op vermakelijke activiteiten, waardoor we het werk even los kunnen laten maar elkaar wel beter leren kennen. De grootste activiteit op ons lijstje is de jaarlijkse buitenland LOD met het hele team. Ieder jaar weer een andere bestemming en andere activiteiten maar de strategische sessie keert altijd terug.


Buitenland LOD

Ieder jaar gaan we met de collega’s van AdaptifBluPoint en N-Abled naar het buitenland. In 2023 was Rome de bestemming. Tijdens deze reis hebben wij als bedrijf gekeken naar de toekomst en verschillende strategische vraagstukken behandeld en uitgewerkt. Daarnaast hebben we ook genoten van de stad en de verschillende teamactiviteiten. Zo hebben we onder andere een foodtour, fietstocht en kookcursus gevolgd en weten we hoe het is om een gladiator te zijn voor één dag. Kortom; het was zoals altijd een geslaagde reis!

L&vS Skitrip

Maart 2023 stond weer in het teken van de jaarlijkse L&vS skitrip, met dit jaar Ischgl als bestemming. Met een grote groep skiërs en snowboarders zijn we richting Oostenrijk vertrokken. De fanatiekelingen pakten de eerste lift, degenen die de avond ervoor tot laat in de Trofana Alm hadden gestaan pakten een liftje later. Van beginners tot gevorderden en een mix van alle BV’s hebben we behoorlijk wat kilometers afgelegd in hoge snelheden. We hebben onwijs veel geluk gehad met het weer, stralende zon en knisperende sneeuw op de pistes. Kortom genieten! Als afsluiter hebben we op de laatste dag met zijn allen heerlijk kaasfondue gegeten over de grens in Zwitserland, waarna we weer huiswaarts zijn gekeerd. Op naar de volgende trip!

Fun LOD

Naast al het harde werken en interessante kennissessies is er bij ons binnen het bedrijf ook tijd voor teambuilding. Fun LOD’s staan in het teken van gezelligheid, plezier en teambuilding. Zo hebben we laatst met het volledige team van de L&vS Group een geweldige dag beleefd op Circuit Zandvoort. De dag begon met een business update vanuit N-AbledAdaptif en BluPoint, zo blijven we goed op de hoogte van elkaar en de nieuwste ontwikkelingen. Na een gezamenlijke lunch kregen we een rondleiding en zijn we gaan simulatie racen, gevolgd door een prijsuitreiking. Na deze opwarmer was het tijd voor het echte werk: het circuit op! In verschillende groepen hebben we zelfstandig mogen racen in BMW en Suzuki Swift-cup auto’s 🏎 . Als afsluiter mochten we allemaal een aantal snelle rondes meerijden met een coureur. Deze was uiteraard in het bezit van een racelicentie en kende het circuit op zijn duimpje. Na alle actie op het circuit werd de dag afgesloten met een heerlijke BBQ op het strand van Zandvoort.

Inhoudelijke LOD

Kennis verbreden en vergroten op alle vlakken, dat is een van de belangrijkste pijlers binnen Adaptif. Samen met de collega’s van BluPoint en N-Abled hebben we regelmatig op vrijdag een “infomeeting”. Een voorbeeld hiervan zijn de workshops van Jan Kloppers. Jan heeft het team de afgelopen maanden interne kennissessies gegeven. Hier leren wij de verschillen herkennen tussen verschillende besturingsmodellen en het toepassen hiervan in ons dagelijks werk.

Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@adaptif.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Roel van Stiphout
Partner