Hier lees je onze persoonlijke ervaringen over werken bij Adaptif.


Dave

Werken bij Adaptif is voor mij meer dan werken met collega’s in een team. Hier heb ik het gevoel, en die bevestiging krijg je ook, dat we met zijn allen echt werken aan een werkomgeving waarin we onszelf en elkaar continu uitdagen. Waarin we allemaal echt de verantwoordelijkheid voelen en dragen om het steeds een beetje beter, of anders te doen. Niet op een vervelende, maar op een constructieve manier. Ook het feit dat we gefaciliteerd worden in het zelforganiserend worden is zo gaaf. Het is echt heel mooi om te zien dat we allemaal verschillende rollen oppakken binnen Adaptif om dit te bereiken.

 

 

Lennart

Waarom ik blij ben bij Adaptif;

Voor mij is het allerbelangrijkste in m’n werk, dat ik in een team zit waarin vertrouwen en openheid gemeengoed zijn. Zo word ik bijvoorbeeld erg gelukkig van onze strategie sessies, waarin wij als consultants (of medewerkers, coaches, hoe je het maar noemen wil) de vrijheid krijgen om de strategie te bepalen. Hieruit blijkt het vertrouwen van de gehele organisatie in de medewerkers.

We hebbene in het bepalen van de strategie ook de ruimte om onze persoonlijke ambities mee te nemen. We  proberen elkaar te helpen die ambities te verwezenlijken. Dit betekent voor mij dat we een team zijn, en geen groep individuen met grofweg hetzelfde beroep. En daarom ben ik zo blij met Adaptif.

Maarten

Het is bij ons niet per definitie Scrum of Kanban of …. We kijken hoe we wendbaarheid kunnen inbrengen.
Binnen de context van de behoefte van de IT manager en de teams heb ik als Adaptifer niet Scrum als een dogma geïnitieerd maar aan een way of working gebouwd, waarbij de waarden van wendbaar werken en waarde leveren voorop staan. Dit is de Adaptif manier en daarom pas ik hier goed. Het is niet: de opdrachtgever vraagt en wij draaien. Wij willen weten wat achter de behoefte ligt zodat we echt kunnen leveren wat nodig is.

Arjan

Jaren geleden was ik op zoek naar een nieuwe werkgever in de consultancy, op het gebied van verandermanagement. Na een nummertje te zijn geweest in een groot anoniem bedrijf, voelde het geweldig om een essentieel onderdeel te zijn van een club collega’s. Wat mij bindt aan Adaptif is de informele sfeer, pragmatische aanpak en het streven naar kwaliteit.

 

Edwin

Adaptif geeft mij ruimte en vertrouwen om samen met mijn collega’s te leren en te experimenteren. Daarnaast kunnen we altijd bij elkaar terecht als we vragen hebben, een scherpe blik nodig hebben of juist even een luisterend oor.

 

Lars

Ik hou van werken bij Adaptif omdat de vragen die ik graag stel en die ik gesteld krijg vaak uitgaan van een holistische blik; het geheel van heel veel kleinere delen. Er is altijd weer die verdiepende vraag, dat is fijn. Vaak bel ik met een collega na een dag op de opdracht, en dan komen precies deze vragen naar boven.

 

Jordie

Werken in een team waarin we niet uitgaan van elkaars goede bedoelingen, maar daarvan overtuigd zijn. Doordat iedereen betrokken is bij onze visie en missie, en omdat we investeren in elkaars kennis en kunde. Daardoor communiceren we erg constructief, eerlijk en open naar elkaar.

 

Bram

De informele sfeer, het nauwe contact met collega’s en het samen toewerken naar ons doel is wat mij blij maakt binnen Adaptif. Er is veel kennis en ervaring binnen onze club en die wordt graag met elkaar gedeeld. Hierdoor worden we allemaal iedere week beter in ons werk en de samenwerking met onze klanten.