Waar solliciteer je op?

Niet zomaar een Scrum Master vacature

Wij van Adaptif staan voor wat we zeggen en vliegen er vol in. We willen waarde leveren voor onze opdrachtgevers EN willen samen, als club, ook veel leuke niet-alledaagse dingen doen. Om vooral dit laatste extra kracht bij te zetten ontvang je van ons een mooie cadeau indien je bij ons in dienst treedt.

Nu we veelal thuiswerken, vinden wij het belangrijk dat jij ook voldoende ontspanning krijgt. Daarom bestaat het cadeau* uit uitjes voor jou en jouw eventuele gezin. Zo kun je ontspannen of juist vol adrenaline uitkijken naar jouw nieuwe baan.

Je mag namelijk kiezen uit de volgende zaken:

  • Prive Luchtballonvaart, 4 personen
  • Racen in verschillende supercars op zandvoort voor 2 personen
  • Vakantie met jouw gezin

Maar dit cadeau moet uiteraard niet jouw hoofdreden zijn om in dienst te willen treden bij Adaptif. Nauw samenwerken met leuke collega’s (al zeggen we het zelf 😉) aan interessante en uitdagende opdrachten moet jou vooral heel erg aanspreken.

Bij Adaptif zijn we druk bezig om ons team uit te breiden met Scrum Masters / Agile Coaches / Product Owners / Agile Consultants, hoe je ons ook wilt noemen. Dat betekent niet dat we zomaar iedereen toelaten tot ons selecte groepje, we zijn namelijk op zoek naar agile-minded mensen met dat stukje extra. We willen ons gezamenlijk agile gedachtengoed graag delen en uitdragen, temeer omdat we best een beetje eigenwijs zijn in agile land, merken we in onze dagelijkse praktijk.

We hebben niet zoveel met fundamentalisten die een alles of niets mentaliteit uitdragen, zonder gevoel te tonen voor wat de organisatie werkelijk nodig heeft en aan kan als de meest waardevolle volgende stap in de reis naar meer wendbaarheid. We zijn wel van het kennis en ervaring delen, van het samen optrekken om het beste resultaat te bereiken. We zijn ook van het zoeken naar nieuwe manieren om onze doelen te bereiken, gebruik makend van de nieuwste inzichten, niet alleen op het gebied van agile en change management, maar ook bijvoorbeeld psychologie of sociologie.

Waarde leveren voor de klant vinden wij belangrijk, maar ook de groei van onze eigen club is een van onze speerpunten. Binding tussen onze mensen is voor ons van essentieel belang. We investeren hier dan ook graag in! Denk hierbij aan opleidingen, coaching trajecten maar zeker ook aan de vele teamuitjes die we samen ondernemen. Benieuwd naar deze teamuitjes? De genoemde cadeaus verraden al een en ander.

Wil je naast uitblinken in teamcoaching ook in staat zijn organisatie-transformaties door te voeren? Ons doel is om organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau via onze eigen visie en aanpak te helpen verbeteren. Om dit doel te bereiken willen wij gecontroleerd groeien zonder afbreuk te doen aan onze hechte club. Wij geloven namelijk in kleinschaligheid en klantfocus.

Lijkt het jou leuk en inspirerend om je bij ons aan te sluiten en denk je ook wat mee te kunnen brengen om ons als team te verrijken? Neem contact op met Roel van Stiphout, via roel.van.stiphout@lenvs.nl of 0643252960.

*De voorwaarden voor het cadeau ontvang je bij jouw eventuele eerste sollicitatiegesprek.Neem direct contact met ons op.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Stuur ons een mail op info@adaptif.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Roel van Stiphout
Partner