Patrick Heller

/Patrick Heller
Patrick Heller 2018-12-04T09:12:52+00:00

Patrick Heller

“If you feel you’ve got everything under control, you’re not going fast enough.”

Ik ben begonnen als programmeur en heb door de jaren heen als full-stack developer vele bedrijven, groot en klein, van binnen meegemaakt. Ik heb als Scrum Master gebruik leren maken van de kansen die een steeds sneller veranderende wereld biedt.

Door mijn uit de hand gelopen hobby, Taekwondo, ben ik al meer dan 25 jaar intensief bezig met trainen en coachen van allerlei mensen, hetgeen goed van pas komt in mijn dagelijks werk als Agile Coach.

Mijn inmiddels jarenlange voorzitterschap van Taekwondo Eindhoven, een van de grootste en meest succesvolle taekwondoclubs van Nederland, geeft mij de nodige ervaring op het gebied van (dienend) leiderschap.

Ik heb ook nog jarenlang, naast mijn “gewone” job, een succesvol eigen bedrijf gerund om websites te bouwen, hetgeen zeer praktische ervaring met zich meebrengt – ik weet hoe het is om alle business bordjes draaiende te houden. Dat werk heeft mijn vrouw inmiddels overgenomen, en samen met haar, onze twee zoons, en onze kat Roca, woon ik in het gezellige Brabantse Veldhoven.

Als Agile Coach ben ik een optelsom van al dat je hierboven leest – ervaren, praktisch, realistisch, zakelijk als het moet, persoonlijk waar maar kan. Ik ben goed in luisteren, kalm blijven onder alle omstandigheden, en het houden van het overzicht en het zien van “the big picture”.

Ik geloof ook heilig in mijn motto hierboven en daarom blijf ik nieuwe spannende uitdagingen aangaan – wat mij mateloos intrigeert is leiderschap en de psychologie erachter. Groeimogelijkheden zie ik dan ook bijvoorbeeld in de richting van Executive Coaching.