“Met veel plezier je werk doen, leidt tot betere resultaten”

Na het behalen van mijn bachelor Bedrijfskunde heb ik mezelf ontwikkeld in het coachen van organisaties en individuen. Een voorbeeld hiervan is mijn werk in de sociale sector voor de gemeente Eindhoven. Hier ben ik aan de slag gegaan met procesverbetering en ook in aanraking gekomen met Scrum, sindsdien heb ik het niet meer losgelaten.

De focus in mijn werk ligt op het centraal stellen van de motivatie van de mens. Ik ben daar, op verschillende niveaus, altijd naar opzoek. Wat motiveert de mens? Wat motiveert een team? Wat motiveert een organisatie om bepaalde doelen te behalen? En wat kan er beter? Daarom ben ik een enorme voorstander van een heldere en duidelijke visie. Dit alles samen is vanuit mijn perspectief cruciaal om op een efficiënte manier waarden en kwaliteit te kunnen blijven leveren.

Ik vind het belangrijk om connecties te leggen met diverse mensen en krijg energie van uitdagingen aangaan om dingen te leren die ik voorheen nog niet kon.

Dit komt ook terug in het klussen aan mijn huis. Ik pak hier steeds grotere uitdagingen aan. Naast het klussen, cross ik tussen de sporten van mijn kinderen door, doe ik zelf aan cross fit en cross ik af en toe op mijn motor.