Jaren geleden ben ik oorspronkelijk begonnen met werken als software tester. De uitdaging van alles handmatig testen verdween na verloop van tijd dus heb ik mezelf geleerd processen te automatiseren en te programmeren. De organisatie waar ik werkzaam voor was, was hier alleen nog niet op ingesteld. Een Agile mogelijkheid kwam toentertijd op mijn pad en mijn toenmalige collega’s wisten mij te overtuigen deze kans met beide handen aan te pakken. Ik ben destijds opgeleid tot Agile coach en kon mijn opgedane kennis meteen toepassen.

Ik vind het leuk om mensen en organisaties te kunnen helpen daadwerkelijk te verbeteren, resultaten te behalen en beter in te spelen op de markt. Het laten inzien dat een menselijkere aanpak kan resulteren in betere bedrijfsresultaten is hier een mooi onderdeel van. Het inrichten van processen en zelfs het oplossen van complexere vraagstukken ga ik niet uit de weg.

Het plezier van het neerzetten van een goede organisatie vind ik ook in mijn hobby’s. Bij mijn handbalclub ben ik als coach bezig met het opbouwen van een team dat zo min mogelijk sturing van de kant nodig heeft. Als onderdeel van het dagelijks bestuur van de club ben ik veel bezig met zorgen dat iedereen bekend is met de visie, en de vrijwilligers te helpen een goede manier te vinden om hier een bijdrage aan te leveren.