“Nadat je de bocht om bent gegaan, zie je een nieuw stuk van de weg”

Na de academie voor lichamelijke opvoeding in Amsterdam te hebben voltooid met een Bachelor “expert op het gebied van beweging” heb ik vele jaren met plezier in het (internationale) onderwijs gewerkt. Mensen de omstandigheden en motivatie bieden om het beste uit zichzelf te halen is mijn passie.

Ik hou van bewegen, en in het bijzonder van snelle en wendbare acties in sporten zoals basketbal, skiën en mountainbiken. Uit dit soort acties blijkt voor mij keer op keer hoe belangrijk het is om snel van richting te kunnen veranderen en hoe lekker het voelt als alles precies goed gaat. Mijn fascinatie om teams en organisaties te helpen dezelfde zienswijze toe te passen en mee te leren spelen is enorm groot. Er is een unieke organisatie met een unieke behoefte, net zoals iedere bocht uniek is op een bergweg.

Ik hou van het aanvoelen en begrijpen van individuen, teams en structuren om de weg te vinden naar de ideale situatie voor alle stakeholders. Binnen Adaptif pas ik goed doordat ik mijn werk graag doe met energie, plezier en humor en altijd uitga van de organisatie van de klant en haar waarden.