Ideeën hebben is zilver, ze kunnen toepassen is goud”

Na voor verschillende studies het land te zijn doorkruist (Middelburg, Maastricht, Amsterdam) heb ik na de Masteropleiding Beleid, Communicatie en Organisatie een IT traineeship gedaan. Al snel kwam ik erachter dat invloed en zicht hebben op het eindresultaat, vooruitgang boeken en dichtbij collega’s staan belangrijke aspecten in mijn werk zijn. Mijn uitdaging is dan ook om organisaties en teams zich hierin te helpen ontwikkelen.

Als Scrum Master, Agile Coach en SAFe Program Consultant heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd over coaching, bedrijfsvoering en het optimaliseren van de wendbaarheid van teams en organisaties.
Via (SAFe) trainingen en pragmatische toepassingen van Agile help ik teams, managers en organisaties om hun manier van werken aan te laten sluiten bij hun ambities en doelstellingen. Je hebt tenslotte pas iets geleerd als je het kan toepassen op de momenten dat het er echt om gaat.

Op mijn motor zoek ik deze grens niet op, maar voorheen tijdens het handballen in de Nederlandse eredivisie en op mijn werk juist des te meer.