Ideeën hebben is zilver, ze kunnen toepassen is goud”

Na voor verschillende studies het land te zijn doorkruist (Middelburg, Maastricht, Amsterdam) heb ik na de Masteropleiding Beleid, Communicatie en Organisatie een IT traineeship gedaan. Al heel snel kwam ik erachter dat invloed en zicht op het eindresultaat hebben, snel voortgang boeken (zowel persoonlijk, op het proces als op het product) en dichtbij de klant of gebruiker staan heel belangrijke aspecten in mijn werk zijn.

Mijn uitdaging is dan ook om organisaties en teams zich hierin te helpen ontwikkelen. Als Scrum Master en vervolgens als Agile Coach heb ik de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd over coaching, bedrijfsvoering en het optimaliseren van de wendbaarheid van teams en organisaties.

Door nieuwe kennis te vergaren, maar vooral door te doen en te experimenteren, help ik teams, managers en organisaties om hun manier van werken aan te laten sluiten bij hun ambities en doelstellingen. Je hebt tenslotte pas iets geleerd als je het kan toepassen op de momenten dat het er echt om gaat.

Op mijn motor zoek ik deze grens niet op, maar voorheen tijdens het handballen in de Nederlandse eredivisie en op mijn werk juist des te meer.