Anyone who has never made a mistake, never tried something new

Na mijn studie ben ik begonnen als docent aan de Hogeschool van Rotterdam bij de opleiding Commerciële Economie. Ik heb daar in korte tijd veel mogen leren en ben constant bezig geweest met het begeleiden en coachen van studenten. Mensen helpen in hun ontwikkeling is voor mij het leukste aspect. Tijdens deze periode ben ik in aanraking gekomen met Agile en Scrum en uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om mezelf daarin verder te ontwikkelen.

Een omgeving waarin mensen fouten durven te maken, daarvan mogen leren en uiteindelijk groeien, is een omgeving waar ik naar streef als coach en Scrum master. Hierbij zijn vertrouwen en plezier als basis voor mij heel belangrijk.

Wat ik gaaf vind is dat we binnen Adaptif dezelfde mindset hebben. Hierdoor durven we, zowel als individu als gezamenlijk, te experimenteren, te leren en te verbeteren. We hebben een open en veilige sfeer en iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheden. Dat maakt het voor mij ontzettend leuk om samen met deze groep mensen te mogen werken. Adaptif geeft mij de ruimte en het vertrouwen om dit ook bij de klant uit te voeren.

Ik woon in Ede samen met mijn vriendin en haar zoontje. Ede heeft een heerlijke omgeving om lekker te mountainbiken, hard te lopen of te wandelen met de hond. Dat doe ik dan ook regelmatig. Daarnaast ben ik vaak op het voetbalveld te vinden als trainer/coach van een onder 12 voetbalteam.