“Anderen in hun kracht zetten zodat we samen de gewenste resultaten behalen”

Het ontwikkelen van hechte teams met veel samenwerking geeft mij erg veel energie. Vanaf de eerste dag dat we samenwerken spreek ik direct mijn volste vertrouwen uit. Voor mij is dit de basis om als team elke dag weer een stap vooruit te zetten. Uiteraard gaat dit gepaard met het maken van plezier omdat je daarvan ook groeit als team.

Het mooie aan een rol als Scrummaster of Agile Coach is dat je mag samenwerken met heel veel verschillende mensen. Hierdoor word ook ik elke dag uitgedaagd om mezelf continu te blijven verbeteren.

Binnen Adaptif staan we er ook zo in, vertrouwen in elkaar is de basis. Hierdoor zijn we ontzettend transparant en dat is wat ik enorm waardeer bij deze club mensen.

Als geboren en getogen Brabander woon ik, samen met mijn partner en kinderen, aan de rand van het prachtige s-Hertogenbosch. Daar mag ik graag wandelen omdat ik direct in de natuur ben. Op andere momenten ben ik te vinden op het circuit met de motor en bezoek ik graag concerten en festivals.