“Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven.”

Als onderdeel van Adaptif help ik organisaties zich op management en individueel niveau aan te passen op veranderingen in de omgeving. Mijn passie is het opzetten en begeleiden van teams in een nieuwe manier van werken. Ik vind het super gaaf om van een groep individuen een sterk samenwerkend team te maken.

In ’87 ben ik geboren in Apeldoorn en heb hier een paar jaar geleden samen met mijn vrouw ons huis gekocht. We wonen er samen met onze hond en nemen voldoende tijd voor wandelingen en andere activiteiten.

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica ben ik aan de slag gegaan als informatie analist binnen de IT. Ik vind het interessant om uit te zoeken hoe en waarom bepaalde ‘systemen’ werken. Dit ben ik in eerste instantie gaan doen op het gebied van IT, maar toen het Agile werken om de hoek kwam kijken verschoof mijn interesse.

Hoe en waarom iets ‘werkt’ is net zo toepasbaar op mensen als op IT-systemen. Mijn analyse-skills kan ik als Scrum Master en Agile Coach hierdoor goed toepassen op het functioneren van individuen en teams binnen een organisatie. Vooral de elementen ‘eigen verantwoordelijkheid’, ‘effectiviteit’ en ‘wendbaarheid’ binnen het Agile werken spreken mij persoonlijk erg aan.

Mijn interesse voor sociale en toegepaste psychologie is ook toepasselijk binnen mijn werk. Ik ga graag met mensen in gesprek op persoonlijk en zakelijk niveau.

In mijn vrije tijd beoefen ik yoga en fitness. Deze mooie combinatie van soepelheid en kracht houdt mij gezond en fit. Ik blijf het uitdagend vinden door steeds te blijven werken aan (nieuwe) doelen. Naast het sporten ben ik ook graag bezig met houtbewerking, het werkt rustgevend en ik kan er mijn creativiteit en analyse-skills in kwijt.